Om 54N

54 Nord blev stiftet med en klar mission om, at præsentere kvalitetshuse og skønne naturoplevelser for vores kunder. Alt for ofte er vi stødt på dårlig byggekvalitet, uinspirerende arkitektur og afskæring fra naturoplevelser, når vi er draget på sommerhusferier med vores egne familier. Og det er faktisk en skam, nu hvor Danmark jo har alle muligheder for skønne autentiske fritidsoplevelser. Ildsjælene bag 54N vil tilbage til skov, vand og dansk hygge - og det afspejler sig altid i vores projekter. Når vi er i sommerhuset, ser vi gerne børn med jordbær i hele ansigtet og aftensamling omkring åben ild med masser af lækkerier. Udebruseren står jo altid klar til at gøre os præsentable igen... Dén vision vil vi gerne dele med vores kunder.      

Hvem er vi?

Simon Servé Jensen | Driftsdirektør 

Simon stammer fra en familie af bredt kreativt- og teknisk ophav: Med arkitekter, kunsterne og ingeniører i familien er det aldrig kedeligt, når snakken falder på "form & funktion"! Simon selv er bl.a. ingeniør-uddannet og har altid haft en forkærlighed for både naturen- og naturvidenskaben. Han er gift med Therese og sammen har de to knægte; August og Conrad.

Klaus Nielsen | Salgsdirektør

Klaus er en dygtig købmand og udpræget naturelsker. Oprindeligt fra Silkeborg kom Klaus til Sjælland i 1995, hvor han sidenhen har drevet flere virksomheder. Klaus har altid let til smil og har en positiv tilgang til hverdagen. Han er gift med Camilla og sammen har de to knægte; Ludvig og Conrad.